Și din nou colaborăm…

Standard

Când am citit despre concursul de pe Arta și Creativitate – Nunta și botez am fost cum nu se poate mai încântați pentru că tocmai ne venise ideea unor mărturii mai neconvenționale.

Cum Patrick a tot experimentat cu producerea săpunurilor naturale și eu cu posibilitatea de a le ambala cât mai atractiv, am constatat cu plăcută surprindere cât de spectaculos arată aceste mărturii parfumate. Le-am ales aici pe cele care ne-au plăcut cel mai mult:

1. Mărturie pentru nuntă -săpun natural cu argilă roșie, ambalat în panglică din organza și decorat cu un fluturaș din pene.

2. Mărturie pentru nuntă – săpun de Castilia turnat în formă de bomboană hexagonală, decorat cu panglică de organza și fluturaș din pene.

3. Mărturie pentru botez – pentru fetiță ne-am gândit la un ursuleț din săpun cu lapte, decorat cu o fundiță din satin roz.

4. Mărturie pentru botez – iar pentru un băiețel am ales un ursuleț din săpun cu lapte și cacao, decorat cu o fundiță din satin bleu.

5. Mărturie pentru nuntă – două inimioare din săpun cu unt de cocos, decorate cu o fundiță din organza și o mică perlă. Și trebuie să recunosc că, deși le-am gândit noi în alt scop, arată minunat pe peretele din baie.

Reclame

Un răspuns »

  1. Minunata ideea voastra, sapunurile sunt foarte dragalase si utile oricarei persoane, imi place tare mult cand se imbina utilul cu placutul. Felicitari si multa bafta la extragere!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s