”Micii artizani în jurul lumii”

Standard

Curs de creativitate și artizanat pentru copii (7-10 ani)

Data de începere: 12 octombrie 2012, ora 16.30

Locația: Centrul Cultural ”Reduta”

Tarif: 350 ron /Modul de 10 ore /Toate materialele incluse

Niciodată nu este prea devreme pentru a cultiva gustul pentru frumos și pentru a stimula imaginația copiilor noștri. Creativithea îi invită pe toți micuții  să vină alături de noi pentru a descoperi lumea magică a creației și a fanteziei. Împreună vom explora diferite materiale și tehnici specifice pentru a realiza obiecte unice și originale de decor care vă vor înfrumuseța casa și vă vor lumina sufletul,  fiind create de mânuțele delicate ale copiilor dumneavoastră.

Concret, în cadrul cursului ”Micii artizani în jurul lumii” vom călătorii în jurul lumii și vom face cunoștiință cu diferite civilizații și culturi care ne vor înspira în a crea obiecte frumoase. Astfel, vom ajunge în Italia la Carnavalul de la Veneția și ne vom face propria noastră mască. În China vom participa la Festivitățile de Anul Nou unde vom avea propriul nostru dragon, iar în  Egipt vom explora piramidele și vom găsi un medalion scarabeu.

Pe de altă parte, văzându-și realizările și conștentizându-și capacitățile, copiii  vor dezvolta încredere în forțele proprii și vor fi stimulați în a gândi independent, ceea ce îi va ajuta în relațiile sociale. Datorită algoritmilor utilizați în manufacturarea diferitelor obiecte, micuții sunt de asemenea stimulați în a-și utiliza gândirea logică și a-și concentra atenția, ceea ce le va fi de folos în activitatea școlară.

Pentru mai multe detalii și înscrieri ne puteți contacta la numărul de telefon: 0723 24 7971 sau pe adresa de e-mail: creativithea@yahoo.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s